Πολιτική Επιστροφών

Στην προσπάθεια μας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας στα προϊόντα που επιλέγουν από το www.hatsboneli  e-shop,προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής .

 Οι πελάτες μας μπορούν να ζητήσουν την ανταλλαγή ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγγραφα παραλαβής.

Η μοναδική επιβάρυνση που θα έχουν είναι τα έξοδα αποστολής.

Διαδικασία επιστροφής

Η διαδικασία επιστροφής ή ανταλλαγής ειδών είναι η εξής:

• Επιστροφή προϊόντος γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με το www.hatsboneli e-shop τηλεφωνικώς (2310-263859) για να εγκριθεί η επιστροφή.

• Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Όροι επιστροφής

Tο www.hatsboneli.com e-shop στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες του, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας γρήγορα και εύκολα. 

Θέλοντας να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις  καθημερινές σας αγορές κατωτέρω παραθέτουμε τους όρους και προϋποθέσεις επιστροφής ελαττωματικών ή μη προϊόντων.

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους για την επιστροφή των προϊόντων στο  www.hatsboneli.com  e-shop:

• Η αίτηση επιστροφής ή ανταλλαγής να μην υπερβαίνει τις 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής.

• Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να αποστέλλονται σε εμάς στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν ( αχρησιμοποίητα χωρίς σημάδια φθοράς ή λερώματα) και σε κατάσταση επαναπώλησης.

• Το προϊόν πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε κατά την αγορά του, καθώς και την συσκευασία που το συνοδεύει.

• Το προϊόντα να συνοδεύοντε από την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.

Όσα προϊόντα ανήκουν στην κατηγορία  Αμπιγιέ καπέλα δεν επιδέχονται αλλαγής.

Όσα προϊόντα έχουν επιστραφεί κατεστραμμένα ή λερωμένα δεν θα γίνονται αποδεκτά και αποστέλλονται πίσω στον πελάτη, με χρέωση του την δαπάνη επιστροφής.

Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η επιχείρηση μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε.

Εάν το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε είτε να αποστείλετε το προϊόν πίσω σε εμάς για να το αλλάξετε με κάποιο άλλο προϊόν, είτε να ζητήσετε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας. Σε οποιαδήποτε διαφορετική με τα παραπάνω περίπτωση το www.hatsboneli.com  e-shop διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.

Ο πελάτης έχει την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνσή μας η οποία αναγράφεται στην απόδειξη ή στο τιμολόγιο αγοράς. Το www.hatsboneli.com e-shop δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται ή καταστρέφονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής.

 Επιστροφή χρημάτων

Στην περίπτωση που η αγορά και πληρωμή του προϊόντος έχει γίνει με αντικαταβολή, σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας σε δικό σας τραπεζικό λογαριασμό, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας εντός 20 (είκοσι) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος με βάση τα έγγραφα παραλαβής.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2310263859, είτε μέσω e-mail στο: info@hatsboneli.com