Όροι Χρήσης

1. Παραγγελίες

Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας στο www.hatsboneli e-shop, θα λάβετε e-mail που θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας. Το e-mail περιλαμβάνει τα είδη που έχετε επιλέξει, τον κωδικό της παραγγελίας, καθώς και το συνολικό κόστος της.
Με την αναχώρηση της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας, θα λάβετε e-mail με τον αριθμό αποδεικτικού της courier για το πακέτο που θα παραλάβετε. Με τον αριθμό αυτό έχετε τη δυνατότητα να ανιχνεύσετε την παραγγελία σας στην εταιρεία ταχυμεταφορών.

Όλες οι παραγγελίες τα είδη των οποίων υπάρχουν σε απόθεμα αποστέλλονται εντός 24-48 ωρών.

Οι παραγγελίες εκτελούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από αργίες).  Παρακαλούμε να γράφετε το σταθερό τηλέφωνο και το κινητό στο δελτίο παραγγελίας όπως αυτό εμφανίζεται στο www.hatsboneli.com

Οι αποστολές γίνονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. 

Για τηλεφωνικές παραγγελίες  παρακαλώ επικοινωνήστε στο  τηλ: 2310263859.

2. Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν, στην διεύθυνση παραλήπτη που μας έχετε υποδείξει, με την υπηρεσία ταχυμεταφορών  ΕΛΤΑ courier.

 Δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 60€. Για παραγγελίες έως και 60€ το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται στα 5€.

Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες / απομακρυσμένες περιοχές (σύμφωνα με τον επίσημο κατάλογο της  ΕΛΤΑ courier) και η αποστολή γίνεται κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη.

Τα  έξοδα αποστολής  επιβαρύνουν  εσάς και εξαρτάται από το μέγεθος του προιόντος που θα επιλέξετε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΚΥΠΡΟ

Οι αποστολές γίνονται μέσα σε 2-3 ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας με την εταιρεία EMS Express mail.

Το κόστος αποστολής είναι στα:

18 ευρώ για δέματα έως 2 kg.

Η πληρωμή γιά  Κύπρο γίνεται  με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη.

Σημειώνεται πως τα καπέλα χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείρηση  προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους στην απαιτούμενη κατάσταση. 

3. Αντικαταβολή

Η αντικαταβολή σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας στο διανομέα ταχυμεταφοράς ,  τη στιγμή της παραλαβής.

Αν επιλέξτε τρόπο πληρωμής  αντικαταβολή υπάρχει μια έξτρα χρέωση 3€

 

Με την χρήση Καρτών.

Η διαδικασία της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Alphabank , εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Οι πληρωμές γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον της Alphabank με τις δυνατότητες πληρωμής:

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Το www.hatsboneli.com e-shop δεν κρατάει κανένα ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Η διαδικασία πληρωμής ολοκληρώνεται στο περιβάλλον της Alphabank η οποία ειδοποιεί αν η πληρωμή ήταν επιτυχής ή όχι προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία.

4. Πολιτική Επιστροφών

Στην προσπάθεια μας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας στα προϊόντα που επιλέγουν από το www.hatsboneli  e-shop,προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής .

 Οι πελάτες μας μπορούν να ζητήσουν την ανταλλαγή ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγγραφα παραλαβής.

Η μοναδική επιβάρυνση που θα έχουν είναι τα έξοδα αποστολής.

Διαδικασία επιστροφής

Η διαδικασία επιστροφής ή ανταλλαγής ειδών είναι η εξής:

• Επιστροφή προϊόντος γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με το www.hatsboneli e-shop τηλεφωνικώς (2310-263859) για να εγκριθεί η επιστροφή.

• Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Όροι επιστροφής

Tο www.hatsboneli.com e-shop στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες του, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας γρήγορα και εύκολα. 

Θέλοντας να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις  καθημερινές σας αγορές κατωτέρω παραθέτουμε τους όρους και προϋποθέσεις επιστροφής ελαττωματικών ή μη προϊόντων.

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους για την επιστροφή των προϊόντων στο  www.hatsboneli.com  e-shop:

• Η αίτηση επιστροφής ή ανταλλαγής να μην υπερβαίνει τις 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής.

• Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να αποστέλλονται σε εμάς στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν ( αχρησιμοποίητα χωρίς σημάδια φθοράς ή λερώματα) και σε κατάσταση επαναπώλησης.

• Το προϊόν πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε κατά την αγορά του, καθώς και την συσκευασία που το συνοδεύει.

• Το προϊόντα να συνοδεύοντε από την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.

Όσα προϊόντα ανήκουν στην κατηγορία  Αμπιγιέ καπέλα δεν επιδέχονται αλλαγής.

Όσα προϊόντα έχουν επιστραφεί κατεστραμμένα ή λερωμένα δεν θα γίνονται αποδεκτά και αποστέλλονται πίσω στον πελάτη, με χρέωση του την δαπάνη επιστροφής.

Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η επιχείρηση μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε.

Εάν το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε είτε να αποστείλετε το προϊόν πίσω σε εμάς για να το αλλάξετε με κάποιο άλλο προϊόν, είτε να ζητήσετε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας. Σε οποιαδήποτε διαφορετική με τα παραπάνω περίπτωση το www.hatsboneli.com  e-shop διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.

Ο πελάτης έχει την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνσή μας η οποία αναγράφεται στην απόδειξη ή στο τιμολόγιο αγοράς. Το www.hatsboneli.com e-shop δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται ή καταστρέφονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής.

5. Επιστροφή χρημάτων

Στην περίπτωση που η αγορά και πληρωμή του προϊόντος έχει γίνει με αντικαταβολή, σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας σε δικό σας τραπεζικό λογαριασμό, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας εντός 20 (είκοσι) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος με βάση τα έγγραφα παραλαβής.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2310263859, είτε μέσω e-mail στο: info@hatsboneli.com 

6. Cookies

Το www.hatsboneli.com e-shop, χρησιμοποιεί cookies για να αναγνωρίσει τον χρήστη και να προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες πλοηγήσης στιε σελίδες του.

7. Ιδιωτικότητα

Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τον νόμο 2472/97 αποκλειστικά για την εκτέλεση και την απόδειξη των παραγγελειών τους, τα δεδομένα των εξατομικευμένων υπηρεσιών και των στατιστικών εξαγωγών δεν θα διαβιβάζονται σε τρίτους, εκτός από τις συνεργαζόμενες με το hatsboneli.com e-shop επιχειρίσεις, όπου τα προσωπικά δεδομένα των πελατών αποστέλλονται με σκοπό την απρόσκοπη λειτουργία εκτέλεσης των παραγγελιών τους. 

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα πρόσβασης σε όλα τα στοιχεία που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97). Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στο: info@hatsboneli.com

8. Προβολή & αναπαραγωγή πολυμέσων.

Η προβολή ή αναπαραγωγή φωτογραφιών και πολυμέσων – ήχος και εικόνα σε και σε συνδυασμό – κατά την περιήγηση του περιεχομένου ιστοσελίδων του www.hatsboneli.com γίνεται για ενημερωτικό λόγο και όχι για διαφημιστικό σκοπό, όπως αφορά και για τις περιπτώσεις πολυμέσων εικόνων και ήχου που συνοδεύονται με τα προιοντα των προμηθευτών μας. Δύναται δε να υπάρχει η χρήση των φωτογραφιών σε προσαρμοσμένες διαστάσεις των σελίδων του site.

Όλα τα Brand names, trademarks και λογότυπα που αφορούν στοιχεία πνευματικής ιδιοκτησίας, ανήκουν στους ιδιοκτήτες τους.

9. Ενημέρωση περιεχομένου & περιοδικές αλλαγές.

Tο www.hatsboneli.com αναβαθμίζει, ενημερώνει και βελτιώνει την δομή και το περιεχόμενο των ιστοσελίδων του διαρκώς, συμπεριλαμβανομένων και των νέων προϊόντων που περιλαμβάνουν και τις σχετικές ανανεώσεις που αφορούν τη παρούσα πολιτική και της σελίδας αυτής. Σας συστήνουμε να επισκέπτεστε τακτικά κατά χρονικές περιόδους και να διαβάζετε το κείμενο αυτό, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες. 

10. Ασφάλεια Συναλλαγών.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας στο www.hatsboneli.com διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

11. Αποδοχή των διαδικασιών προστασίας τους απορρήτου που εφαρμόζει το www.hatsboneli.com

Καθώς και εφόσον χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής. Σε περίπτωση διαφωνίας με την Πολιτική Απορρήτου παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση του συγκεκριμένου ιστότοπου.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την σελίδα αυτή.